Vrolijk, afwijkend design en natuurgetrouw geluid

Bijgewerkt: 3 dec 2018

Vifa introduceert in Nederland vijf oogstrelende geluidsystemen.

PERSBERICHT

Putten, 18 oktober 2018

Hecht je waarde aan exclusief design, maar wil je geen concessies doen aan de geluidskwaliteit? Dan biedt het Deense audiomerk Vifa keuze uit maar liefst vijf geluidsystemen. Ieder met zijn eigen, naar Scandinavische steden vernoemde, naam: Reykjavik, Helsinki, Oslo, Copenhagen 2.0 en Stockholm 2.0. Aan de buitenzijde de combinatie van een strak naadloos aluminium contour met de warme, ruwe wollen stof van stoffenfabrikant Kvadrat. Aan de binnenzijde de hoogwaardige luidsprekertechniek van Vifa. Het Scandinavisch design wordt niet alleen weerspiegeld in de vormen en de kleuren: fris, afwijkend, vrolijk en een tikje ruig, maar ook in de kwaliteit van de gekozen materialen: sterk, stoer en duurzaam.


Kleur voor elk interieur Van de kleine draagbare Reykjavik en de aaibare Helsinki tot de stoere Stockholm 2.0, elk speakersysteem is een statement op zich. Ze zijn in meerdere uni-kleuren uitgevoerd zoals pebble grey, sand yellow, willow green en misty blue. Daardoor passen ze in elk interieur. De toonaangevende textielproducent Kvadrat nam de prachtig geweven stoffen voor de bekleding voor zijn rekening. Door de solide aluminium frames ontstaan  gladde, zachte vormen. De gebruikte materialen zien er niet alleen mooi uit, ze blijven ook mooi. De hoge kwaliteit en lange levensduur passen perfect bij dit kwaliteitsmerk uit Denemarken.

Overal genieten van je favoriete muziek Het Scandinavisch design is ingetogen, maar overtuigt juist daarom qua uitstraling. Opvallend als designobject en opvallend door het authentieke geluid. Oog- en oorstrelend. Afhankelijk van het type kan het systeem meegenomen en overal neergezet worden. Zo heb je op elke willekeurige plek de ultieme geluidservaring, waar en wanneer je maar wilt. De systemen zijn draadloos, voorzien van krachtige, oplaadbare lithium-ionbatterijen, maar kunnen ook op het lichtnet worden aangesloten. De Stockholm vormt hierop een uitzondering, deze wordt direct op het lichtnet aangesloten. Via Bluetooth geniet je binnen enkele seconden van je favoriete muziek. De Copenhagen 2.0 en de Stockholm 2.0 zijn uitgerust met het Vifa®Home-system, eenvoudig in te stellen met de Vifa®Home app op je mobiele telefoon. Maar ook met de hand zijn deze audiosystemen eenvoudig te bedienen. Dit multi-room systeem stelt je in staat om je muziek te beluisteren via meerdere luidsprekers, in verschillende ruimtes en middels vele geluidsbronnen. Ten slotte hebben de Copenhagen 2.0 en de Stockholm 2.0  een speciaal knopje dat Vifa®Link activeert. Hiermee koppel je alle units onderling en worden ze automatisch met het Vifa®Home-system verbonden. Op deze manier creëer je je eigen muziekzones in huis.


Cadeautje De hoge kwaliteit van geluid en materialen is ook doorgevoerd in de verpakking. Na opening van de zwarte designverpakking wordt je blik meteen gevangen door de mooi geweven bewaartas van Kvadrattextiel. Een Vifa-systeem is niet alleen een uniek cadeau om te krijgen, maar ook om te geven. Natuurlijk ook aan jezelf.


Vifa Reykjavik Het kleinste speakersysteem uit de serie. Naar keuze geheel uitgevoerd in aluminium of in aluminium met stof. De draagband is van Italiaans leer. Prachtig design als een gesloten oester met een onverwacht open geluid. Voor momenten van rust of om iets te vieren. Adviesprijs € 199,- incl. BTW

Bekijk de video

Vifa Helsinki Zachte vorm van aluminium gecombineerd met grof geweven Kvadrat textiel. Uniek detail zijn de geborduurde volumeknoppen. Met een lederen band, afkomstig van een bekende Zweedse leerfabrikant. Om mee te nemen of ergens neer te zetten. Maar altijd om van te genieten. Alleen of met vrienden. Adviesprijs € 399,- incl. BTW

Bekijk de video
Vifa Oslo Scandinavische esthetiek op zijn best. Levendige kleuren, naadloos aluminium contour en een verrassende wollen bekleding. De Oslo straalt een en al kwaliteit uit. Het is een systeem dat je niet alleen moet zien en horen maar ook moet voelen. Adviesprijs € 499,- incl. BTW Bekijk de videoVifa Copenhagen 2.0 Het bewijs dat exclusief design perfect samengaat met geweldig geluid. De geborduurde volumeknoppen verraden dat het een geluidssysteem betreft. Eenvoudig te bedienen met het Vifa®HOME-system en op meerdere bronnen aan te sluiten. Voorzien van Vifa®Link waarmee units onderling gekoppeld kunnen worden. Adviesprijs € 699,- incl. BTW Bekijk de videoVifa Stockholm 2.0 De speciaal geweven textielbekleding van Kvadrat zorgt voor een verrassing zodra je het geluid aanzet. Een ingetogen design met een enorme verborgen dynamiek. Eindelijk een soundsysteem dat gezien mag worden en een integraal onderdeel uitmaakt van je interieur. Met het Vifa®HOME-system eenvoudig te bedienen, op meerdere bronnen aan te sluiten en voorzien van Vifa®Link waarmee units onderling gekoppeld kunnen worden. Adviesprijs € 1.299,- incl. BTW

Bekijk de videoOver Vifa In 1933 start N.C .Madsen met de ontwikkeling van luidsprekertechnologie met als doel authentiek geluid. Al snel ontwikkelt Vifa zich tot één van de preferred suppliers van luidsprekerunits voor toonaangevende audiomerken en levert het componenten aan de high-endluidsprekermarkt. Met de gedachte dat high-endtechnologie een high-endpresentatie verdient, besluit Vifa ook zelf luidsprekersystemen te ontwikkelen. Deze serie bestaat uit unieke  wireless speakersystemen die een combinatie vormen van Scandinavisch design, hoogwaardige materialen en een authentiek zuiver geluid. Elk systeem bevat meerdere speakers en passieve radiatoren. Het door Vifa ontwikkelde Vifa®HOME-system maakt het mogelijk om via een app, multi-room, op meerdere apparaten muziek te beluisteren en op meerdere bronnen aan te sluiten. Vifa wordt in Nederland vertegenwoordigd door Havoned.

Kijk voor de actuele verkooppunten op de website van Vifa.

Meer van Vifa


Website Vifa

Bedrijfsprofiel Vifa25 keer bekeken0 reacties