Solide houten deuren met een industriële uitstraling

SlimLine: strakke lijnen in echt hout


PERSBERICHT


Albergen, 3 oktober 2019


Een strakke en moderne deur van echt hout die tegen een stootje kan. De nieuwe Albo SlimLine-deuren hebben de smalle lijnen van de huidige industriële look, maar zijn prijstechnisch een goed alternatief voor stalen deuren. De houten SlimLine-deuren passen perfect in een stijlvolle, minimalistische woonsfeer.

Deuren met glas of een dichte uitvoering, van een standaardmodel tot een op maat gemaakt design met afwijkende maten. Het kan allemaal met SlimLine-deuren, die daardoor alle ruimte bieden voor het creëren van een eigen sfeer. De strakke lijnen in het echte hout blijven daarbij altijd identiek en bieden een industriële ambiance. De onzichtbare scharnieren en het magneetslot onderstrepen de minimalistische en strakke woonsfeer. Door de combinatie van licht, comfort en eenvoud zorgen SlimLine-deuren voor een echt thuisgevoel.

Sterk en duurzaam

Een deur wordt intensief gebruikt en moet tegen een stootje kunnen. Met stijl- en dorpelbreedtes van 100 mm bewijst de Albo SlimLine zich ruimschoots als een solide en duurzaam gebruiksproduct. De iets bredere stijlen en dorpels van de Albo SlimLine deuren zorgen voor meer stabiliteit en voor een langere levensduur van de deur.

Zorgvuldige afwerking voor probleemloze oplevering

SlimLine-deuren zijn ook leverbaar in Albo-Plus uitvoering waarbij de deuren digitaal worden ingemeten en bewerkt. Vervolgens worden de deuren beglaasd en compleet afgelakt. Hierdoor ontstaat een absolute precisie met minimale draainaden, waardoor de deuren altijd perfect in het kozijn passen.


Vakkundig, slim en inspirerend

Albo Deuren is al 35 jaar totaalleverancier van een compleet assortiment binnendeuren, buitendeuren, deurkozijnen, ramen en aanverwante producten. Een familiebedrijf waar met 150 professionals wordt gewerkt aan complete deuroplossingen. Vervaardigd van hoogwaardige en duurzame materialen, met moderne technieken, beproefd vakmanschap en volgens een doordacht design. Met enorme toewijding en expertise van al haar vakmensen levert Albo Deuren altijd een perfect passende deur. In stijl, kwaliteit én maatvoering. Albo Deuren onderkent de rol van de deur in de styling van een woon- of werkomgeving. Albo Deuren zijn te vinden in woningen, bedrijfspanden, ziekenhuizen en scholen. Elke dag zetten de specialisten van Albo Deuren uit Albergen zich samen met hun lokale dealers in om de klant te verrassen.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden die de SlimLine deuren bieden kunt u de flyer downloaden. U kunt ook op albodeuren.nl terecht voor een sfeerimpressie.


Meer van Albo Deuren

Albo Deuren website Albo Deuren bedrijfsprofiel


Downloaden: afbeeldingen in hoge resolutieNoot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie en fotografie kunt u contact opnemen met:

Albo Deuren BV

Nicole Jansen – Marketing & Communicatie Coördinator

Tel.: 0546 44 22 22

E-mail: nicole@albo.nl

Website: www.albodeuren.nl

of

Evident P.R. bv

Kaj van Berkel – Communicatie adviseur

Tel.: 033 45 58 778

E-mail: kaj@evidentpr.nl

Website: www.publicrelations.nl
63 keer bekeken0 reacties