Maris Piper Amsterdam opent haar chique deuren

Bijgewerkt: 3 dec 2018

Messing getrommeld deurbeslag vervolmaakt interieur
PERSBERICHT

Rhenen, 26 september 2018

Nabij het Vondelpark, in de Pijp, de Frans Halsstraat om precies te zijn, opende deze lente Brasserie Maris Piper haar deuren. Mede door het kleurgebruik ademt het etablissement grandeur uit, maar met een casual twist waardoor iedereen zich er thuis voelt. De kleuren oker, groen, wit en zwart voeren er de boventoon. Het messing getrommeld deurbeslag van Intersteel past hier perfect bij en completeert het geheel op smaakvolle wijze.


Sfeervol en veilig De lichte serre aan de voorkant van het pand nodigt uit voor een smakelijke lunch. De achterkant is met zijn donkere kleuren en sfeervolle verlichting op zijn beurt weer uitermate geschikt voor een intiem diner. Helemaal achterin bevindt zich de zogenaamde Chef’s table, die grenst aan de keuken. Hier kan men genieten van diner van vele gangen.

Nominatie ‘Best restaurant Design 2018’ voor Entree awards ‘We hebben goed gekeken naar de stijl, het licht en de gekozen kleuren en op basis daarvan verschillende opties aangedragen’, vertelt  George de Beer, Accountmanager bij Intersteel. ‘In goed overleg is vervolgens gekozen voor de “Baustil”, een design dat, zeker in de getrommelde messing uitvoering, uitstekend past bij het geheel. Door het trommelen ontstaat  een mooie doffe en donkere uitstraling. Dit verfijnt het smaakvolle interieur in al haar facetten en geeft het zijn finishing touch.’ Het restaurant is dan ook genomineerd voor de award  ‘Best Restaurant Design 2018’ in de categorie Entree awards. Tevens biedt het beslag de zo broodnodige veiligheid: het buitendeurbeslag  van Intersteel voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Het is SKG*** gekeurd, wat betekent dat het om extra zwaar inbraakwerend beslag gaat.


Over Intersteel Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek of vintage & retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeer ondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op intersteel.nl

Meer van Intersteel


Intersteel website Intersteel bedrijfsprofiel


32 keer bekeken0 reacties