Lijnafwatering in meerdere kleuren en hoogtes

Kwaliteit uit een stukPERSBERICHT

Doetinchem, 10 december2018


De nieuwe monolithische ParkDrain PD100D is sterk, stabiel en robuust en toch licht genoeg voor een snelle installatie. Goot en rooster zijn één geheel, dus hoeft achteraf geen rooster te worden geplaatst. Ook is tijdens de inbouw minder beton nodig dan voor bijvoorbeeld een roostergoot. De ParkDrain is eenvoudig te inspecteren en te reinigen: belangrijke eigenschappen in de huidige, overspannen bouwmarkt, waar mankracht schaars is en tijd geld kost.


ParkDrain PD100D is gemaakt van Vienite®, ACO’s nieuwste hoogwaardige polymeerbeton met toevoeging van gerecycled materiaal. De goot kan worden toegepast op uiteenlopende locaties, inclusief locaties die gevoelig zijn voor vandalisme, zoals parkeerplaatsen, perrons, schoolpleinen, parken en winkel­gebieden. Doordat goot en rooster één geheel zijn, kunnen de roosters niet worden verwijderd. Dit voorkomt rammelen, diefstal en vandalisme. Door de gebruikte materialen kan de ParkDrain PD100D niet roesten.


Verschillende goothoogtes

Het systeem is beschikbaar in vijf verschillende goothoogtes, variërend vanaf 135 mm. De laagste goot (135 mm) is ideaal bij situaties met een beperkte inbouwhoogte. De hoogste goot (305 mm) levert maximale hydraulische prestaties. De bovenkant van PD100D-goot heeft de uitstraling van een sleufrooster. De goot is verkrijgbaar in drie kleuren: zand, grijs en antraciet.


Over ACO

ACO is specialist in afwatering. Het bedrijf beheerst de gehele afwateringsketen, van het opvangen van (regen)water tot het afgeven aan bodem, riool- of oppervlaktewater. ACO biedt producten, maar ook kennis, service en support. De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek en biedt producten op het gebied van: Collect, Clean, Hold, Release. Belangrijkste doelgroepen zijn consumenten, professionals en toeleveranciers op het gebied van Bouwtechniek, Civiele Techniek en Installatietechniek. ACO heeft 5.000 medewerkers in dienst in meer dan 40 landen.

____________________________________________________

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Neem voor meer informatie over ACO contact op met:


ACO BV

Remko Kraak

Tel.: 0314-368302

E-mail: rkraak@aco.nl

Internet: www.aco.nl


of


Evident P.R.

Coen Staal

Tel.: 033-4558778

E-mail: coen@evidentpr.nl

Internet: www.publicrelations.nl

Meer van ACO


ACO website ACO bedrijfsprofiel

30 keer bekeken0 reacties