JACKOBOARD® Aqua Reno: direct betegelbaar, ideaal voor renovatiesPERSBERICHT


10 september 2020

Eenvoudige montage met een kwalitatief eindresultaat

JACKOBOARD® Aqua Reno van JACKON Insulation is een extra dun douchebodem systeem met geïntegreerde afvoer dat in minder dan acht uur kan worden geïnstalleerd. Het systeem is volledig waterdicht, duurzaam en kan naar ieders smaak worden afgewerkt.

Om te beantwoorden aan de steeds groeiende vraag naar inloopdouches, introduceert JACKON Insulation, speciaal voor renovaties, een ‘alles-in-één’-concept. Dit product kan in een recordtijd op professionele wijze geïnstalleerd worden. Dankzij de zeer geringe hoogte van 65 mm, is deze oplossing uitermate geschikt voor dunnere vloeren, zoals die vaak in oude gebouwen aanwezig zijn. De geïntegreerde afvoer levert, omdat er geen uitvlakmortel nodig is, de meeste tijdwinst op. Daardoor is een nacht drogen niet langer noodzakelijk.

Het volledig waterafstotende JACKOBOARD® Aqua Reno bestaat uit geëxtrudeerd polystyreenhardschuim. Een op beide zijden aangebrachte, gemodificeerde mortellaag garandeert een perfecte stabiliteit en is daardoor direct betegelbaar.

Om het nog makkelijker te maken, wordt het concept aangeboden in de vorm van een kit bestaande uit het douche-element – uiteraard in twee delen – met daarbij alle nodige montage-elementen (zoals lijm en afdichtband) voor een gegarandeerd succesvolle plaatsing.

Het JACKOBOARD® Aqua Reno douchebodem systeem

- biedt een water afvoersnelheid van 0,5 l./s

- is geschikt voor PBM

- is beschikbaar in drie afmetingen 900 x 900, 1400 x 900, 1800 x 900 mm

- is direct betegelbaar

Het uitgebreide gamma JACKOBOARD®-douche-elementen biedt kwaliteitsvolle producten die aanpasbaar zijn aan alle montage-omstandigheden. Het inrichten van een moderne badkamer was nog nooit zo simpel, dankzij JACKOBOARD® Aqua!

Voor meer informatie: www.jackon-insulation.nl

Of: https://www.youtube.com/user/Jackon1000Over JACKON Insulation

Als producent van isolatiemateriaal en bouwpanelen van hoogwaardige kwaliteit in polystyreen hardschuim (XPS), is JACKON Insulation GmbH al meer dan 30 jaar toonaangevend op de nationale en internationale markt. Met meer dan 300 werknemers heeft het bedrijf, naast twee vestigingen in Duitsland, ook filialen in België, Frankrijk en Zwitserland. Met de ontwikkeling van materialen zoals het isolatiemateriaal JACKODUR® en de bouwpanelen JACKOBOARD®, positioneert  JACKON Insulation GmbH zich op een innovatieve en duurzame manier in de markt.

_____________________________________________________________

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Neem voor meer informatie over JACKON Insulation contact op met:


Jackon Insulation Gmbh

Helena Platte

Tel.: +49 5204 9955 330

E-mail: helena.platte@jackodur.com


of


Evident P.R.

Dolf van Eldik

Tel.: 033-4558778

E-mail: dolf@evidentpr.nl

Website: https://www.publicrelations.nl/Meer van JACKON Insulation

JACKON Insulation website JACKON Insulation bedrijfsprofiel8 keer bekeken0 reacties

​Contact

info@evidentpr.nl

033 455 8778
 

De Brand 10-19 - 1e etage

3823 LH Amersfoort

KVK 31037321

BTW NR NL8029.12.059.B01
 

Volg ons op social media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Icon