High-endtechniek in een coole presentatie

Bijgewerkt: 3 dec 2018

Vifa introduceert in Nederland vijf oorstrelende geluidsystemen.

PERSBERICHT

Putten, 18 oktober 2018

Voor iedereen die waarde hecht aan mooi design, maar daarbij vooral geen concessies wil doen aan de geluidskwaliteit, biedt het Deense audiomerk Vifa keuze uit maar liefst vijf geluidsystemen. Aan de buitenzijde het ruige textiel van stoffenfabrikant Kvadrat in combinatie met een naadloos aluminium frame. Aan de binnenzijde de hoogwaardige, bewezen luidsprekertechniek van Vifa. De geluidskwaliteit is uitstekend. Authentiek zonder enige vervorming, helder en met een breed bereik. De systemen kregen de namen van Scandinavische hoofdsteden: Reykjavik, Helsinki, Oslo, Copenhagen 2.0 en Stockholm 2.0.


Mooi blijft mooi Elk speakersysteem is een statement op zich. Van de kleine draagbare Reykjavik, de aaibare Helsinki tot de stoere Stockholm 2.0. Ze zijn in meerdere uni-kleuren uitgevoerd zoals pebble grey, sand yellow, willow green en misty blue. Daardoor passen ze in elk interieur. De toonaangevende textielproducent Kvadrat nam de prachtig geweven stoffen voor de bekleding voor zijn rekening. Door de solide aluminium frames ontstaan gladde, zachte vormen. De gebruikte materialen zien er niet alleen mooi uit, ze blijven ook mooi. Met hun hoge kwaliteit en lange levensduur passen ze perfect bij dit kwaliteitsmerk uit Denemarken. 

Kwaliteit Een stevige behuizing van, veelal uit één stuk gegoten, aluminium biedt optimale bescherming aan de uitgekiende techniek aan de binnenzijde. De systemen zijn bekleed met een wollen stof, geweven door de bekende Deense textielproducent Kvadrat. Deze speciaal geselecteerde stof laat het geluid zonder vervorming door. Elk systeem is met zorg ontworpen, waarbij de techniek optimaal gebruikmaakt van de gekozen vorm. Het samenspel van tweeter, midrange en woofer units is nauwkeurig op elkaar afgestemd om het geluid zo authenthiek mogelijk te laten klinken. Passieve radiatoren voorkomen resonantie, zelfs op het hoogste volumeniveau.

Overal genieten van je favoriete muziek De Vifa portable systemen werken op draadloze Bluetooth-technologie, zijn voorzien van krachtige, oplaadbare lithium-ionbatterijen en kunnen ook op het lichtnet worden aangesloten. De Stockholm vormt hierop een uitzondering, deze wordt direct op het lichtnet aangesloten. De Copenhagen 2.0 en de Stockholm 2.0 zijn uitgerust met het zogenaamde Vifa®Home-system, eenvoudig in te stellen met de Vifa®Home app op je mobiele telefoon. Maar ook met de hand zijn deze audiosystemen eenvoudig te bedienen. Met één druk op de knop geniet je van je favoriete muziek. Dit stelt je in staat om je muziek te beluisteren via meerdere luidsprekers, in verschillende ruimtes en middels vele geluidsbronnen. Ten slotte hebben de Copenhagen 2.0 en de Stockholm 2.0  een speciaal knopje dat Vifa®Link activeert.  Hiermee kunnen alle units onderling gekoppeld en automatisch met het Vifa®Home-system verbonden worden. Op deze manier creëer je je eigen muziekzones in huis.


Cadeautje De Vifa-serie laat zien dat high-enddesign perfect samengaat met compromisloze geluidskwaliteit. Door het samenspel van vorm en techniek is het geluid van elk lid uit de Vifa familie ongekend goed. Het frisse, ruige Scandinavisch design voegt, zelfs als je geen muziek luistert, iets moois aan je interieur toe. Kortom: een Vifa systeem is niet alleen een uniek cadeau om te krijgen, maar ook om te geven. Natuurlijk ook aan jezelf.

Vifa Reykjavik Het kleinste speakersysteem uit de serie. Naar keuze geheel uitgevoerd in aluminium of in aluminium met stof. De draagband is van Italiaans leer. Prachtig design als een gesloten oester met een onverwacht open geluid. Voor momenten van rust of om iets te vieren. Adviesprijs € 199,- incl. BTW

Bekijk de videoVifa Helsinki Zachte vorm van aluminium gecombineerd met grof geweven Kvadrat textiel. Uniek detail zijn de geborduurde volumeknoppen. Met een lederen band, vervaardigd door een bekende Zweedse leerfabrikant. Om mee te nemen of ergens neer te zetten. Maar altijd om van te genieten. Alleen of met vrienden. Adviesprijs € 399,- incl. BTW

Bekijk de videoVifa Oslo Scandinavische esthetiek op zijn best. Levendige kleuren, naadloos aluminium contour en een verrassende wollen bekleding. De Oslo straalt een en al kwaliteit uit. Het is een systeem dat je niet alleen moet zien en horen maar ook moet voelen. Adviesprijs € 499,- incl. BTW

Bekijk de videoVifa Copenhagen 2.0 Het bewijs dat exclusief design perfect samengaat met geweldig geluid. De geborduurde volumeknoppen verraden dat het een geluidsysteem betreft. Eenvoudig te bedienen met het Vifa®HOME-system en op meerdere bronnen aan te sluiten en voorzien van Vifa®Link waarmee elke unit onderling gekoppeld kan worden.  Adviesprijs € 699,- incl. BTW Bekijk de videoVifa Stockholm 2.0 De speciaal geweven textielbekleding van Kvadrat zorgt voor een verrassing zodra je het geluid aanzet. Een ingetogen design met een enorme verborgen dynamiek. Eindelijk een soundsysteem dat gezien mag worden en een integraal onderdeel uitmaakt van je interieur. Met het Vifa®HOME-system eenvoudig te bedienen en op meerdere bronnen aan te sluiten,  bovendien voorzien van Vifa®Link waarmee units onderling gekoppeld kunnen worden. Wordt geleverd met een stijlvolle, in zink gegoten, zwarte afstandsbediening. Adviesprijs € 1.299,- incl. BTW

Bekijk de video


Over Vifa In 1933 start N.C .Madsen met de ontwikkeling van luidsprekertechnologie met als doel authentiek geluid. Al snel ontwikkelt Vifa zich tot één van de preferred suppliers van luidsprekerunits voor toonaangevende audiomerken en levert het componenten aan de high-endluidsprekermarkt. Met de gedachte dat high-endtechnologie een high-endpresentatie verdient, besluit Vifa ook zelf luidsprekersystemen te ontwikkelen. Deze serie bestaat uit unieke  wireless speakersystemen die een combinatie vormen van Scandinavisch design, hoogwaardige materialen en een authentiek zuiver geluid. Elk systeem bevat meerdere speakers en passieve radiatoren. Het door Vifa ontwikkelde Vifa®HOME-system maakt het mogelijk om via een app, multi-room, op meerdere apparaten muziek te beluisteren en op meerdere bronnen aan te sluiten. Vifa wordt in Nederland vertegenwoordigd door Havoned.

Kijk voor de actuele verkooppunten op de website van Vifa.

Meer van Vifa


Website Vifa

Bedrijfsprofiel Vifa


23 keer bekeken0 reacties