Heeft u een afwateringsvraagstuk? askACO!

Bezoek ACO op de Infratech van 15 - 18 januari 2019 in Rotterdam AHOY
PERSBERICHT

Doetinchem, 12 december2018


ACO deelt graag haar jarenlange kennis en ervaring op het gebied van afwateringstechniek. In een tijd waar technisch personeel schaars is, biedt dit grote voordelen. In goed gezamenlijk overleg gaat de ACO adviseur voor haar opdrachtgever op zoek naar de juiste balans tussen kosten, uitstraling en de gewenste functionaliteit. askACO noemen we dit. Van het maken van een afwateringsplan tot het systeemontwerp. Ondersteund met hydraulische capaciteitsberekeningen. ACO zorgen voor de expertise, u (de klant) houdt de eindregie.


ACO. creating the future of drainage

ACO beschermt mensen tegen water en water tegen mensen. Haar drijfveer is het voortdurend toonaangevend en innovatief vormgeven van afwateringstechniek. Hiermee beantwoordt het bedrijf niet alleen aan de hoge kwaliteits- en duurzaamheidseisen, maar dragen haar producten tevens bij aan een aantrekkelijk architectonisch design. ACO is een innovatieve partner voor iedereen die meebouwt aan de wereld van morgen. Samen met u anticiperen we op toekomstige eisen.


Bezoek ACO tijdens de InfraTech 2019 op stand 2.301 en askACO!


Over ACO

ACO is specialist in afwatering. Het bedrijf beheerst de gehele afwateringsketen, van het opvangen van (regen)water tot het afgeven aan bodem, riool- of oppervlaktewater. ACO biedt producten, maar ook kennis, service en support. De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek en biedt producten op het gebied van: Collect, Clean, Hold, Release. Belangrijkste doelgroepen zijn consumenten, professionals en toeleveranciers op het gebied van Bouwtechniek, Civiele Techniek en Installatietechniek. ACO heeft 5.000 medewerkers in dienst in meer dan 40 landen.ACO. Creating the future of drainage


____________________________________________________

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Neem voor meer informatie over ACO contact op met:


ACO BV

Paul Gruson

Tel.: 0314-368280

E-mail: pgruson@aco.nl

Internet: www.aco.nl


of


Evident P.R.

Coen Staal

Tel.: 033-4558778

E-mail: coen@evidentpr.nl

Internet: https://www.publicrelations.nl/

Meer van ACO


ACO website ACO bedrijfsprofiel
28 keer bekeken0 reacties