Een stoere en stijlvolle inrichting met stalen deuren

Een stoere en stijlvolle inrichting met stalen deuren

Albo Deuren exclusieve aanbieder van STEELIT® deuren


PERSBERICHT

Albergen, 30 april 2019

Steeds meer mensen kiezen voor een stalen binnendeur om hun woning of bedrijfspand een authentieke en moderne uitstraling te geven, weten ze bij deurenspecialist Albo Deuren uit Albergen. Voor iedereen die houdt van een stoer en stijlvol interieur, helemaal passend bij de laatste trends.


Stalen deuren: dé trend van dit moment

Liefhebbers van woonprogramma’s zoals VT Wonen of RTL Woonmagazine zien ze bijna in elke aflevering voorbijkomen: robuuste stalen deuren, met glas afgewerkt voor een extra ruimtelijk effect. Of het nu gaat om een nieuwbouwhuis of een karakteristieke jaren 30-woning, stalen deuren maken ieder stijlvol interieur compleet en zijn door hun veelzijdigheid geschikt om elke ruimte te verfraaien. Bovendien passen de deuren goed bij het meubilair met industriële look dat de laatste jaren steeds meer aan populariteit wint. Zowel in de eethoek als in de zitkamer kiezen meer consumenten op dit moment voor meubels met stalen poten of een stalen frame. Een bijpassende stalen deur is dan de mooiste oplossing om de kamer in stijl af te maken.

STEELIT®: 100% Belgisch vakmanschap

Albo Deuren levert binnendeuren van de fabrikant Steelit®, een Belgische producent van 100% handgemaakte, stalen deuren. Steelit® deuren onderscheiden zich in kwaliteit en afwerking, maar ook door een concept waarbij een compleet pakket van deur, kozijn en deurbeslag in een groot aantal standaard afmetingen uit voorraad kan worden geleverd. En dat tegen een betaalbare prijs. Steelit® stalen binnendeuren worden vervaardigd uit 100% hoogwaardig staal, afgewerkt met een slagvaste zwarte of witte poederlak en voorzien van gelaagd veiligheidsglas.

Een stalen deur voor elk interieur

Het assortiment bestaat uit 8 verschillende modellen. Alle Steelit® deuren zijn leverbaar als enkele of dubbele deur en kunnen afhankelijk van de ruimte geleverd worden als draai- of schuifdeur, uitgevoerd in zwarte of witte slagvaste poedercoating. De witte uitvoering van de deur is nieuw. Albo Deuren stond eind februari voor het eerst met Steelit® op de Batibouw in Brussel. Voor de afwerking is er de keuze uit 3 verschillende glassoorten, blank-, melk- of kathedraalglas. Bovendien is er de mogelijkheid om met de Steelit® Modulair oplossing een complete stalen binnenwand te creëren met op maat gemaakte zij- en bovenlichten. Op deze manier kan een ruimte worden voorzien van een compleet nieuwe look, stoer en stijlvol tegelijk.

Over Albo Deuren

Albo Deuren is al meer dan 35 jaar een toonaangevende totaalleverancier van deuren in alle soorten en maten. Een familiebedrijf waar met 150 professionals wordt gewerkt aan complete deuroplossingen. Met enorme toewijding, en expertise van al haar vakmensen levert Albo Deuren altijd een perfect passende deur. In stijl, kwaliteit én maatvoering. Of dat nu een deur is voor een particulier die via een deurspeciaalzaak koopt, voor de aannemer of voor de woningcorporatie. Elke dag zetten de specialisten van Albo Deuren uit Albergen zich samen met hun lokale dealers in om de klant te verrassen.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden met Steelit® deuren: kijk op albodeuren.nl of download de flyer voor een sfeerimpressie.


Meer van Albo Deuren Albo Deuren website Albo Deuren bedrijfsprofiel

0 keer bekeken

​Contact

info@evidentpr.nl

033 455 8778
 

De Brand 10-19 - 1e etage

3823 LH Amersfoort

KVK 31037321

BTW NR NL8029.12.059.B01
 

Volg ons op social media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Icon