Dampdoorlatende en waterafvoerende filterdoek JACKODUR® WA nu ook verkrijgbaar in rol met klein form19 november 2020


De isolatie van moderne platte daken en dakterrassen met de JACKODUR® isolatieplaten van geëxtrudeerd polystyreenhardschuim (XPS) staat synoniem voor een veilig ontwerp en perfecte isolatie. Het waterdichte en waterafvoerende filterdoek JACKODUR® WA is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van een omkeerdak en stabiliseert de onderliggende isolatielaag. JACKON Insulation voegt aan het gamma van filterdoeken een nieuwe rol toe van 25 m, goed voor 75 m2.


Een extra rol voor meer flexibiliteit

Naast de klassieke rol, geschikt voor een oppervlakte van 300 m2 (3 m x 100 m), kan de gebruiker nu ook kiezen voor een filterdoek met een rol van 75 m2 (3 m x 25 m). Dit laat toe om zich beter aan te passen aan verschillende dakafmetingen, om optimale bestelhoeveelheden te plaatsen, overschot te vermijden en het filterdoek voordeliger te gebruiken.

Het waterdichte maar dampdoorlatende filterdoek isoleert nog beter

Dankzij de hoge dichtheid en het robuuste karakter van het JACKODUR® WA filterdoek uit polypropyleen, is het uitstekend bestand tegen scheuren (tot -40 °C). Het draagt bij tot het gelijkmatig isoleren van platte daken en vervult twee belangrijke functies.

De waterafvoerende eigenschappen helpen het regenwater van het dakoppervlak af voeren. Het perfecte dampopen karakter laat het systeem dan weer ademen.


Het filterdoek, beschermlaag voor meer stabiliteit

Dankzij de extreem hoge weerstand van het filterdoek WA kunnen zelfs de kleinste grindkorrels niet tussen de isolatieplaten terechtkomen.

Bij hevige regen garandeert het filterdoek bovendien de stabiliteit van het systeem. Het blijft thermisch isolerend zonder vervormingen.


De JACKODUR® thermische isolatie en het filterdoek WA: een gouden combinatie

De combinatie van de JACKODUR® thermische isolatie en het filterdoek WA vormt de ideale basis voor verschillende soorten afwerking van omkeerdaken : met grind belast, groen dak en zelfs berijdbare omkeerdaken.


Dankzij het eenvoudige concept van verschillende opeengestapelde lagen, is een efficiënte en duurzame thermische isolatie van platte daken mogelijk. Volgens het gekende constructieprincipe worden de isolatieplaten altijd op de waterdichting geplaatst. Hierdoor wordt deze waterdichting beter beschermd van thermische en mechanische belastingen en heeft dan ook een beduidend langere levensduur dan bij klassieke platte daken.


Over JACKON Insulation

Als producent van isolatiemateriaal en bouwpanelen van hoogwaardige kwaliteit in polystyreen hardschuim (XPS), is JACKON Insulation GmbH al meer dan 30 jaar toonaangevend op de nationale en internationale markt. Met meer dan 300 werknemers heeft het bedrijf, naast twee vestigingen in Duitsland, ook filialen in België, Frankrijk en Zwitserland. Met de ontwikkeling van materialen zoals het isolatiemateriaal JACKODUR® en de bouwpanelen JACKOBOARD®, positioneert JACKON Insulation GmbH zich op een innovatieve en duurzame manier in de markt.


Meer informatie over de producten van JACKOBOARD®, vindt u op www.jackon-insulation.nl

Download hier de foto's in hoge resolutie.


Meer van JACKON Insulation

JACKON Insulation website JACKON Insulation bedrijfsprofiel


8 keer bekeken0 reacties

​Contact

info@evidentpr.nl

033 455 8778
 

De Brand 10-19 - 1e etage

3823 LH Amersfoort

KVK 31037321

BTW NR NL8029.12.059.B01
 

Volg ons op social media

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Icon