CLS iMation breidt uit in Europa en maakt Hendrick Hertzer KeyAccount verantwoordelijke voor Benelux

De benoeming ondersteunt de uitbreiding in de belangrijkste strategische regio van Europa

4 mei 2021

CLS iMation, de CLS business unit die zich richt op unieke intelligente oplossingen voor logistieke automatisering, blijft uitbreiden in Europa en bevestigt zijn betrokkenheid in de regio met de benoeming van Hendrick Hertzer tot Key Account verantwoordelijke voor de Benelux.


Nederland, België en Luxemburg zijn om hun innovatieve potentieel van strategisch belang voor CLS iMation. Ze zijn daarom de aangewezen landen om innovatieve oplossingen op het gebied van automatisering en moderne intralogistieke handling verder over Europa te verspreiden.


Om de positie van het bedrijf als consultant voor automatisering te versterken en maatwerk en geavanceerde oplossingen voor innovatie verder te verspreiden, zal Hertzer verantwoordelijk zijn voor het monitoren van de markt door de verkoop én lokale uitbreidingsstrategieën te ondersteunen.


Hertzer heeft uitgebreide ervaring in de logistieke sector, waar hij als accountmanager met toenemende verantwoordelijkheden rollen heeft vervuld bij sales-afdelingen van toonaangevende bedrijven in de sector. Bij CLS gaat Hertzer het team ondersteunen om de positie van het bedrijf in Europa verder te versterken.


Sinds CLS iMation in 2019 de internationale markt op ging, heeft het fors geïnvesteerd in uitbreiding. CLS heeft inmiddels al verschillende interessante innovatieprojecten ontwikkeld met toonaangevende klanten.


"Deze extra stap toont duidelijk aan dat CLS iMation zich inzet om te groeien op de internationale markt. Niet alleen als systeemintegrator, maar ook als allround consultant voor bedrijven die willen investeren in automatisering om hun processen te optimaliseren, en die vertrouwen op een partner met bewezen ervaring gericht op de toekomst van automatisering," aldus Michele Calabrese, iMation Business Unit Manager. "Nederland, België en Luxemburg zijn voor ons cruciale gebieden vanwege hun strategische positie in Europa en in de logistieke sector in het algemeen, én vanwege hun grote bereidheid innovatie te omarmen en te investeren in digitalisering".


"Ik kijk ernaar uit om mee te gaan in de groei van CLS en deel uit te maken van een dynamisch en innovatief team dat onderdeel is van een bedrijf met een sterke reputatie in Italië, om de allround diensten en geavanceerde oplossingen aan te bieden die door CLS iMation zijn ontwikkeld en die in de toekomst nog ontwikkeld zullen worden", aldus Hendrick Hertzer.

Voor meer informatie over CLS iMation kunt u terecht op: de website de LinkedIn pagina.

CLS iMation (http://imation.cls.it/) legt zich toe op intelligence-oplossingen voor logistieke automatisering. CLS iMation is in 2019 opgericht met een pool van gespecialiseerde ingenieurs en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de automatisering en digitalisering van onderhoudsprocessen in de logistiek. Door voortdurende investeringen in de ontwikkeling en het ontwerp van nieuwe geavanceerde oplossingen en diensten, beantwoordt CLS iMation aan de specifieke behoeften van Industrie 4.0-uitdagingen waarmee zowel traditionele als opkomende logistieke scenario’s te maken hebben en worden deze dynamisch en toekomstgericht aangepakt. CLS iMation is onderdeel van CLS SpA, een bedrijf van de Italiaanse groep Tesya (voorheen Tesa) dat bijna 70 jaar ervaring heeft in oplossingen in elke logistieke sector en gevestigd is in Carugate (bij Milaan). CLS heeft meer dan 300 werknemers, 10 vestigingen, 9 operationele centra, 180 mobiele kantoren en meer dan 5.500 verhuurmiddelen, en maakt gebruik van een hecht partnerschap met een reeks innovatieve partijen in Europa.


14 keer bekeken0 reacties