ABB introduceert met VanLien Evago noodverlichting in 24 Volt

De top in lichtprestatie nu ook als 24 Volt-armaturen
PERSBERICHT

Rotterdam, 28 maart 2019


ABB is continu bezig het productaanbod van VanLien optimaal af te stemmen op de behoeften vanuit de markt. Met nieuwe innovatieve oplossingen op het gebied van noodverlichting, maar ook door bestaande producten te verbeteren of uit te breiden met nieuwe varianten. Dat heeft geleid tot de introductie van Evago-armaturen in 24 Volt.


De Evago-serie was van zichzelf al heel compleet en zeker nu met de aanvulling van de 24 Volt-armaturen. Zo zijn er varianten voor inbouw en opbouw en in zowel een vierkant als rond design. De vluchtrouteverlichting is toepasbaar op plafondhoogtes tot wel 12 meter. De armaturen voor vluchtroute-aanduiding gaan met keuze uit een zichtafstand van 22 of zelfs 32 meter zelfs boven de wettelijk vastgelegde norm.

Verder hebben de nieuwe armaturen hetzelfde minimalistische en strakke design en dezelfde voordelen als de reguliere armaturen in de serie. Met een lichtopbrengst van 500 cd/m2 en vijf jaar garantie op armatuur en lichtbron biedt VanLien’s Evago een voorsprong in veiligheid. Met Evago biedt VanLien projectdekkende noodverlichtingsoplossingen voor elke toepassing en ruimte en de hoogste staat van bedrijfszekerheid.


ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) is een wereldwijde technologische marktleider op het gebied van elektrotechnische producten, robotica, aandrijvingen, industriële automatisering en energiedistributie met klanten in de energiesector, de industrie en op het gebied van transport en infrastructuur. Gebaseerd op een traditie van meer dan 130 jaar innovatie bouwt ABB aan de toekomst van de industriële digitalisering. ABB is de drijvende kracht achter de energietransitie en de vierde industriële revolutie. Als titelpartner van de Formule E, de volledig elektrische raceklasse van de FIA, verlegt ABB de grenzen van elektrische mobiliteit ter bevordering van een duurzame toekomst. Het ABB concern is actief in meer dan 100 landen en heeft ongeveer 147.000 medewerkers. www.abb.com

Meer van ABB b.v.


ABB b.v. website ABB bedrijfsprofiel18 keer bekeken0 reacties